ZAŠTO PLAN?

Plan ishrane može da izradi samo kvalifikovana osoba i on je baziran na naučnim saznanjima u oblasti ishrane, kao i iskustvu lekara ili nutricioniste/dijetetičara.
Takav plan ti garantuje:
SIGURNE REZULTATE BEZ JO-JO EFEKTA

Za razliku od “gotovih” dijeta koje su ti dostupne na internetu i kojima su časopisi i novine preplavljeni, a koje tokom duže primene mogu i trajno narušiti zdravlje, individualni jelovnik se izrađuje na osnovu rezultata tvoje krvne slike i procene zdravstvenog stanja, rezultata merenja na vagi koja radi metodom bioimpedance (online plan ne uključuje ovo merenje) i razgovora koji će mi dati uvid u tvoj dnevni ritam, životne navike, kao i to šta voliš od hrane, a šta ne. Klijenti koji žive daleko i odluče se za online plan, sa istom svrhom popunjavaju upitnik.

 

Kada imaš plan ishrane koji je sastavljen prema tvojim potrebama, ne ostaje ti prostor da pogrešiš. Znaćeš koje je vreme svakog obroka i užine, dobićeš precizna objašnjenjenja šta svaki od njih treba da sadrži i u kojoj količini, pa čak i sam postupak pripreme. Plan će ti pomaći da istraješ i da na potpuno ispravan i zdrav način postigneš rezultate bez jo-jo efekta.

SMRŠAJ ZDRAVO SA PLANOM ISHRANE